Testimonials

Wat mijn klanten vertellen

“Ik zou het iedereen aanraden”

‘Het aagje dat ik van nature ben zei direct JA op het aanbod om deel te nemen aan een ademhaling sessie bij Marcel.
Niet wetende wat ik moest of kon verwachten bracht deze 1e sessie mij onbewust juist dat wat ik nodig had.
De fijne warme en sterke stem van Marcel maakt dat je durft toe te laten en los te laten.
Ik ervaar de extra zuurstof die de ademhaling van Marcel brengt in mijn lichaam als sneller herstel. In mijn denken is meer rust en in mijn geest gaan deuren makkelijker open.
Ik raad daarom iedereen aan om deze ademhaling sessie’s zichzelf kado te doen!
De ademhaling heeft mijn ontwikkeling in een dankbare versnelling gebracht.’”Na afgelopen vrijdag een ademsessie met je te hebben gedaan begrijp ik waarom je er zo graag mee bezig bent!
Maar VOORAL ook heel erg GOED in bent!

Corrinda

“Wat een goede energie van Marcel”

“Wat heeft Marcel een goede energie en veel kennis van zaken. Veel goede oefeningen geleerd, dit helpt mij enorm met beter ontspannen. De koude douches waren even wennen, maar ondertussen een onderdeel van mijn dagelijks routine.”

Boran

“Heerlijk zo’n leeg hoofd!”

“Niet alleen heb ik een enorm respect voor jou als vriend, maar ook om jouw kennis. Op velen vlakken! En na ‘afgelopen’ vrijdag een ademsessie met je te hebben gedaan begrijp ik precies waarom je hier VOL in bent gedoken. En je er zo graag mee bezig bent! Wanneer jij ergens voor gaat, ga je dit 100% en dat is te merken in je uitleg. De rust waarmee je dit doet, maakte dat ik makkelijk meeging in de techniek en meteen een heleboel nieuwe sensaties ervoer. Mijn hoofd was leeg, heerlijk! De diepte in mij zelf vinden door middel van ademhalen. ‘zo simpel’ zou je zeggen.. Maar alleen door de juiste begeleiding, dit is waar jouw kracht ligt. Jij doet waar je VOORAL ook heel erg GOED in bent!

Dennis

Wanneer zijn er trainingen

MA – DI – WO
10:00 – 14:00
19:00 – 23:00

ZATERDAG incl dompelbad
12:00 – 17:00

ZON
Alleen op aanvraag – Privé trainingen

Neem contact op

Don’t be shy. Let us know if you have any questions!