MARCEL KOEHORST

JUST BREATHE, door middel van ademhalen terugkomen bij je ware essentie.

LEES MEERBOEK NU

Welkom op mijn Blog

Wist je dat ademen behoort tot het autonome systeem? En dat je dmv deze ademhaling aan te passen je bijzondere dingen kunt: ervaren, bereiken en nog veel meer dan dit. Volg mij op dit blog en je zult snel meer te weten komen! Met...

MARCEL KOEHORST

JUST BREATHE, door middel van ademhalen terugkomen bij je ware essentie.

WIE BEN IK

..even voorstellen..

Mijn naam is Marcel Koehorst,

Ik zoek in het leven uitdagingen en heb geleerd dat we door barrières te breken steeds weer iets meer van ons zelf leren. Mijn sportopleiding, de koude trainingen van Wim Hof en mijn Coaching opleiding verbonden ademen zijn steunpilaren voor mijn zelfontwikkeling en gebruik ik om anderen en mijzelf te laten groeien.

In de natuur vind ik mijn rust maar ook in de ademhaling en de kou. Ik ben erachter gekomen dat niet iedereen dit kan, of zich daar bewust van is dat dit zo werkt. Daar wil ik je graag bij helpen. Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen laat een bericht achter en ik neem contact met je op.

Lieve groet,

Marcel

daag jezelf uit

Just Breathe, een training waar je iets aan hebt!

Adem in .. Adem uit. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar inmiddels zijn er een tal van ademtechnieken waarmee we allerlei bijzondere gevoelens in onszelf naar boven kunnen brengen. Één van die technieken is het Présence Proces welke ik graag combineer met de ademhalingstechniek die ik tijdens mijn cursus voor de   Wim Hof Methode heb meester gemaakt. Deze combinatie maakt dat we meer rust in ons zelf kunnen vinden en de connectie met onze innerlijke kracht weer kunnen voelen en gaan gebruiken. Maar ook door de kennis en ervaring tijdens mijn Koude trainingen zie ik de kracht van de elementen die bijdragen aan een verbetering van ons mentale systeem. de adem en de kou zijn voor voor mij on losmakend verbonden met elkaar. En hoewel het niet noodzakelijk is om de kou te omarmen een beetje kennis over het hoe en waarom kan geen kwaad.

 Door in theorie te begrijpen wat er gebeurd in het lichaam, leggen we de basis. Vervolgens gaan we de ademhaling in praktijk brengen. Dit roept gevoelens en soms ook emotie op. Deze prikkels worden dan onbewust gekoppeld aan het geen je in theorie al hebt geleerd en op die manier blijft het bij je hangen en maakt het iets onvergetelijks. Deze ervaring zal je helpen om je ademhaling te optimaliseren en rust in het lichaam te krijgen en op die manier weerstand te bieden aan de hectiek van alle dag. 

Lees meer in een stuk welke ik geschreven heb ‘wie houdt er van de kou?’

Voordelen Koude training:

* stimulering bloedcirculatie

* stimulering lymfesysteem

* versterking mentale vlak

* verhoging energielevel

* betere concentratie

* balans tussen lichaam en geest

* stress reductie

* Helder en opgewekt gevoel

* doorzettingsvermogen

voordelen van de ademhaling?

* Ontspanning

* loslaten van Stress

* Meer stilte in het hoofd

* Grotere verbondenheid met het lichaam

* Je leert je lichaam voelen

* Je hart en buik zijn beter verbonden

* ontstekingsgevoeligheid verminderd

* Algemene weerstand wordt verhoogt

* Energie neemt toe

 

v.a. € 200,00

Lezingen koude training en ademhaling.

Hoe kan de kou en onze adem bijdragen aan de  gezondheid van ons lichaam en waar versterkt het de geest. Aan de hand van wat testjes en voorbeelden neem ik de groep mee en laat ze ervaren wat er gebeurd in het lichaam als je hier bewust mee omgaat.

Staat het welzijn en de gezondheid van je personeel of klanten, hoog op je lijst neem dan eens contact op en zie wat ik voor je kan betekenen.

 

€ 75,00

Een coachings gesprek
per uur

Loop je vast in je denkpatronen, wil je sparren over je gezondheid. Kom je met je sporten niet verder of slokt het werk je op. 9 van de 10 keer start de verandering bij rust in je zelf. Hoe vindt je die?

Laat mij je helpen, ik ontvang je graag in mijn coachings ruimte in Barendrecht.

€ 55,00 P/P

Workshop Just Breathe.

Op een mooie lokatie in Oud Beijerland vertel ik je niet alleen als over het ademen en de kou maar gaan we dit ook ervaren. je krijgt technieken om weer rust te vinden bij je zelf en daarbij je ademhaling te verbeteren. met een hapje en een drankje er bij is dit helemaal verzorgd en keer je ontspannen huiswaarts.

Testimonials

Wat mijn klanten vertellen

“Dennis”

“Niet alleen heb ik een enorm respect voor jou als vriend, maar ook om jouw kennis. Op velen vlakken! En na ‘afgelopen’ vrijdag een ademsessie met je te hebben gedaan begrijp ik precies waarom je hier VOL in bent gedoken. …

“Corrinda”

” Het aagje, dat ik van nature ben zei direct Ja op het aanbod om deel te nemen aan een ademhaling sessie bij Marcel. Niet wetende wat ik moest of kon verwachten bracht deze 1e sessie mij onbewust juist dat wat ik nodig had. …

“Boran”

“Wat heeft Marcel een goede energie en veel kennis van zaken. Veel goede oefeningen geleerd, dit helpt mij enorm met beter ontspannen. …”

“Heerlijk om naar te luisteren”

 

Stridje

The Workshop

Aanmelden voor een workshop

Via het contactformulier kun je je aanmelden voor één van mijn workshops.
Na het invullen van het formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Van het Blog

Volg mijn koude verhalen..

Koude verhalen die je als een warme deken zou kunnen ervaren.. 

Welkom op mijn Blog

Wist je dat ademen behoort tot het autonome systeem? En dat je dmv...

Wanneer zijn er trainingen

MA – DI – WO
10:00 – 14:00
19:00 – 23:00

ZATERDAG incl dompelbad
12:00 – 17:00

ZON
Alleen op aanvraag – Privé trainingen

Neem contact op

Don’t be shy. Let us know if you have any questions!